4 dingen die u moet weten voordat u in een apotheek gaat werken

Apotheek

4 dingen die u moet weten voordat u in een apotheek gaat werken

Wat u moet weten voordat u in een apotheek gaat werken

Deze lijst combineert overheidsgegevens en professioneel inzicht om u een kijkje achter de schermen te bieden van werken in een apotheek.

Blijf lezen om te bepalen of deze werkomgeving je aanspreekt!

1. Apotheekuren kunnen onregelmatig zijn

Veel apotheken zijn altijd open. Dit kan voor sommige apothekersmedewerkers onregelmatige schema’s en nachtdiensten betekenen. Vooral vroeg kunnen technici late of zelfs nachtdiensten worden toegewezen. Naarmate u echter meer ervaring opdoet en naar een hoger niveau gaat, krijgt u waarschijnlijk meer autonomie over uw schema.

2. Een carrière in de farmaceutische techniek kan leiden tot apotheker worden

Een pharm tech-certificering kan slechts het begin van uw carrièrepad zijn. Het behalen van certificering helpt uw ​​kennis van het veld te legitimeren en bereidt u voor op de strenge opleidingsvereisten om een ​​volwaardige apotheker te worden. Als u geïnteresseerd bent in werk in de apotheek, kan een certificering van de farmaceutische techniek de perfecte instapoptie zijn.

Werken in een apotheek

 

Een ander pluspunt is dat het u op de hoogte kan houden van de vooruitgang in medische technologie en terminologie. Lees meer over waarom de certificering van de apotheektechnicus het waard is in onze blogpost.

3. U kunt in een breed scala aan instellingen werken

Wat je primaire foto voor een apotheek ook is, je hebt waarschijnlijk nog niet alle opties overwogen. Maar de verschillende soorten beschikbare carrièreopties voor apotheken zorgen voor een geweldige situatie voor een breed scala aan persoonlijkheidstypes. Als u bijvoorbeeld liever niet de hele dag met klanten geconfronteerd wordt, kunt u werk vinden in een apotheek waar de interactie met klanten tot een minimum wordt beperkt.

“De verscheidenheid aan werkomgevingen is geschikt voor mensen met verschillende persoonlijkheden”, zegt Vickery. “Degenen die extravert zijn en van klantenservice genieten, werken misschien liever in een apotheek. Ziekenhuisapotheek en postorderapotheek zijn geweldige keuzes voor apothekerstechnici die niet zoveel om klantenservice geven. ”
Er zijn ook apotheken voor langdurige zorg, thuisverzorgingsapotheken en meer. Voor meer informatie over wat voor apotheken er zijn, ga je naar “Soorten apotheken: 7 plaatsen waar mensen recepten afhalen”.

4. De carrière van Pharm-tech neemt toe

Werken in een apotheek

Met een vergrijzende bevolking en een groeiend aantal personen dat zowel medische als farmaceutische zorg nodig heeft, vertraagt ​​de farmaceutische industrie zeker niet snel. De BLS voorspelt dat de tewerkstelling van technici in de apotheek tot 2026 met 12 procent zal groeien, wat een hoger percentage is dan de gemiddelde bezetting. *
Een groot aantal ouder wordende babyboomers is een enorme factor, maar de BLS vermeldt ook nieuw onderzoek en ontwikkelingen in de geneeskunde die resulteren in farmaceutische behandelingen voor ziekten die voorheen niet te behandelen waren. Hoe meer ziekte en ziekte we kunnen behandelen, hoe meer vraag naar apotheken zal zijn.

No Comments

Post A Comment